Veelgestelde vragen

Hoewel je niet meteen kan zien wat er anders is of wat de meerwaarde is van een all-inprogramma t.o.v. een basisprogramma, zijn er wel degelijk verschillen tussen de diverse wasprogramma's. Het basisprogramma levert al zeer mooie resultaten, waarbij veel mensen geneigd zijn hierbij te blijven. Toch loont het de moeite om eens een extra waslaag op je wagen aan te brengen of de velgen of de bodem mee te laten reinigen tijdens de wasbeurt.

Door de extra wax loopt de regen gewoon van je wagen en verschijnen er geen vlekken op na het drogen. Indien je velgen niet systematisch laat reinigen kan vuil of stof in de vernis laag zijn ingedrongen. 

faqimage.title

Zeker weten! Zowel de carwashstraat, de self-carwashboxen, de stofzuigerzone zijn binnen zodat de koude weersomstandigheden geen parten kunnen spelen.  Voor, tijdens of na vriesweer hierover moet je je zeker geen zorgen maken. Je wagen wordt met de beste zorgen behandeld.

faqimage.title

Die kans is vrijwel onbestaande. Bij het opvolgen van de instructies van onze medewerkers, kan er niets gebeuren. De carwashinstallatie is uiterst afgesteld om schade te vermijden. Je wagen is voor ons prioriteit. 

Je kan perfect door de carwash rijden wanneer het metalen of stoffen dak gesloten is van je voertuig. De producten en onze zeep zijn hierop aangepast dat deze onberispelijk gewassen worden.

faqimage.title

Tijdens een wasbeurt wordt er 200 à 300 liter verbruikt. Dat is niet weinig maar het is wel belangrijk om te weten dat 80% van het gebruikte water wordt gerecycleerd. De zeepproducten in onze installatie zijn biologisch afbreekbaar en milieubewust. 

faqimage.title

Bij het binnenrijden van de carwash staat vermeld dat wij niet verantwoordelijk zijn voor schade aan je wagen. Dit gaat natuurlijk over bestaande schade, zoals bestaande krassen, deuken of loshangende onderdelen.  Is er een probleem door onze installatie veroorzaakt dan nemen we hiervoor wel onze verantwoordelijkheid. Om problemen te vermijden wordt iedere wagen aan de ingang met camera gescand op bestaande schade.

faqimage.title