Furnawash

  Monnikshoekstraat 23

  8630 Veurne

 

  Telefoon: 0(032) 58 51 45 81

  Email: info@furnawash.be


Heb je vragen? Aarzel dan zeker niet om één van onze medewerkers aan te spreken of stuur ons een berichtje met onderstaand contactformulier.


Voor welk onderdeel wens je ons te contacteren?

Vanuit onze vestiging in Oostduinkerke:

Je rijdt rechts de straat uit tot aan de verkeerslichten in Oostduinkerke dorp. Aan de verkeerslichten sla je rechts af op de Toekomstlaan. Je rijdt rechtdoor tot aan het rondpunt. Je neemt de 2de afslag en gaat rechtdoor over de brug van de autosnelweg. Je rijdt rechtdoor tot aan het rondpunt en neemt de eerste afslag. Vervolgens rijd je tot aan de volgende verkeerslichten en ga je daar rechtsaf. Op de hoek zie je het winkelcentrum 'Westpark'. Je vervolgt de weg en slaat rechtsaf. Je volgt de weg tot het einde van de straat. Je vindt de Furnawash carwash en Garage Marc Vansteenland aan je rechter zijde. De tweede garagepoort geeft toegang tot de carwash.

Vanaf de autosnelweg, afrit Veurne

Je neemt afrit 1a van Veurne en volgt de weg mee naar rechts. Het rondpunt laat je links liggen. Je gaat rechtdoor tot aan het rondpunt en neemt hem rechtdoor de brug over. Je vervolgt de weg rechtdoor tot aan de verkeerslichten. Aan de verkeerslichten steek je de straat over.  Op de hoek zie je het winkelcentrum 'Westpark'. Je vervolgt de weg en slaat rechtsaf. Je volgt de weg tot het einde van de straat. Je vindt de Furnawash carwash en Garage Marc Vansteenland aan je rechter zijde. De tweede garagepoort geeft toegang tot de carwash.

Vanaf de autosnelweg, afrit Oostduinkerke

Je neemt afrit 2 van Oostduinkerke en slaat links af. Je rijdt rechtdoor tot aan het rondpunt en neemt de eerste afslag. Vervolgens rijd je tot aan de volgende verkeerslichten en ga je daar rechtsaf. Op de hoek zie je het winkelcentrum 'Westpark'. Je vervolgt de weg en slaat rechtsaf. Je volgt de weg tot het einde van de straat. Je vindt de Furnawash carwash en Garage Marc Vansteenland aan je rechter zijde. De tweede garagepoort geeft toegang tot de carwash.