Interieurreiniging

Wij reinigen het interieur van jouw wagen!

Wil je graag de binnenkant van jouw wagen laten reinigen door iemand van ons team, dat kan. We vragen om hiervoor wel een afspraak te maken. We nemen 30 minuten jouw wagen onder handen. 

De kostprijs hiervan start vanaf 49 euro voor een personenwagen (normaal bevuild) en voor bestelwagens op aanvraag. Opgelet wanneer het voertuig een langere tijd (meer dan 30 à 45 min) nodig heeft om te reinigen door grotere bevuiling wordt dit bijgerekend. Hiervoor mag je je aanmelden bij de receptie van Garage Marc Vansteenland. Wil je graag dat de zetels machinaal gereinigd worden kan je dit ook aanvragen. Hiervoor is er een meerprijs van 30 euro. De interieurreiniging wordt altijd gedaan met een exterieurreiniging in de wasstraat om de deurdrempels te kunnen meenemen bij het reinigen.

Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer 0032 58 51 45 81 of via onderstaand invulformulier. Elke wagen ongeacht het merk is bij ons welkom.
 

Producten automaat

Wil je graag gebruik maken van de reinigingsproducten uit onze verkoopautomaat in de stofzuighal? Hier zetten we nog wat uitleg over de producten op een rijtje.